Överrubrik?

Bli ett lätt beslut.

Vi hjälper företag i din storlek att ta rätt beslut i sin marknadsföring så de blir ett lätt beslut för sina kunder.

Identitet_dots_d4

HUR SKA VI FÅ VÅRA INSATSER ATT FUNGERA? Bland 1000-tals lösningar och verktyg för att lösningarna ska fungera optimalt hjälper vi dig ta det bästa möjliga beslutet.

identitet_dub_line
DALL·E-SCREEN,

Hur kommunicerar dina system?

DET FINNS IDAG ett större och större behov av att modernisera och underlätta kommunikation och samarbete internt och externt kring system för att kunna konkurrera. Integration är exempelvis oerhört centralt, det finns en lång rad varianter på lösningar för det här som man bör väga mot varandra. Ta en diskussion med oss om hur du kan förbättra effektivitet och transparens, och slippa göra samma sak mer än en gång i de system ni har.

identitet_dub_line

Anpassa webbplats

FÅ EN ÖVERSYN av hur din webbplats ska kunna leverera i din marknadsföring. Vi ser över struktur, kommunikation och vad som behöver göras för att webbplatsen ska fungera optimalt i kundresan och köpprocessen. Det är långt ifrån alltid allt behöver byggas om, ibland krävs bara en mindre justering. Vi gör en genomlysning av din befintliga webbplats, du får ett bra beslutsunderlag och en plan för vad som ska fungera hur och för vem.

DALL·E-SCREEN,
DALL·E-SCREEN,

Köpprocessen efter bäst practise i din bransch

KNYT IHOP TRÅDARNA.Vi går igenom hur de bästa aktiviteterna ni gör idag och som görs i din bransch ska leda dina kunder från att inse ett behov till att agera och sedan agera igen och igen.

identitet_dub_line

Branding och rebranding

FÖRTROENDE. Utan det blir det ingen affär. Med ett starkt sammanhängande visuellt varumärke har du halva vinsten vunnen redan från början. Ge din kundkontakt medvind redan från början, vi hjälper dig att synkronisera er identitet med vilka ni ser ut att vara.

DALL·E-SCREEN,
DALL·E-SCREEN,

Leadgenerering och kundvård

TA SJUMILAKLIV i kommunikationen före och inte minst efter köp för att optimera tajmingen när det är optimalt att kontakta kunden. Sätt processen hur marknadsföringen ska stötta säljarbetet så din säljorganisation kan lägga krutet där det smäller högst och syns mest på sista raden.

identitet_dub_line

Dataanalys och rapportering

VI SAMLAR IN DATA DAGLIGEN 7/24/365 åt våra kunder. Men vad betyder den? Hur kan jag agera på den? Hur ska det utveckla affären? Hur kan jag samarbeta kring marknadföringsutfallen i realtid, data från affärsplan och mina medarbetare, och från våra affärssystem på ett optimalt sätt direkt i de verktyg vi använder idag, såsom Excel, en rollanpassad PowerBI-lösning via Azure eller som en startsida i webbläsaren? Prata med oss.

DALL·E-SCREEN,
identitet_dub_line
DALL·E-SCREEN,

Undvik felbeslut vid val av verktyg och system

TA VÅR HJÄLP för att få ett strukturerat väl genomtänkt beslutsunderlag vid val av kritiska verktyg, såsom webbplats, e-commerce, CRM med flera. Vi tittar kreativt på dina möjliga val – reder ut vilken insats som krävs, och vilka verktyg som passar, som exempel webbplatslösning, ecommerce-system, nyhetsbrevsverktyg eller crm-verktyg. Undvik att bli låst i ett upplägg som inte är effektivt och inte kan integreras på ett bra sätt i vad företaget gör.