Är sökmotoroptimering rätt för dig?

Hur vet du att sökmotoroptimering är rätt för dig? Är det verkligen en SEO-konsult du behöver, eller vore det kanske bättre att kontakta en reklambyrå?

För oss som kommunikationsbyrå är det självklart att du ska satsa din tid och dina resurser där det gör störst nytta. Därför har vi sammanställt den här listan.

identitet_icon_white_google

Vi ser fram emot att jobba med dig

Skulle du komma fram till att du snarare behöver hjälp med någon annan del av din marknadsföring hjälper vi dig gärna med det i stället. Boka ett möte med oss så pratar vi vidare. Antingen tar vi en kaffe hos oss i centrala Malmö eller så hörs vi digitalt.

Då ska du välja SEO - 5 scenarier

Läs mer om sökmotor­optimering

Det här är sökmotor­optimering

Har du en bra produkt, tjänst eller ett budskap som du vill nå ut med till en bredare publik? Då kan sökmotoroptimering vara ett bra sätt att synas bättre på webben och attrahera nya kunder.

På sex månader dubblerade vi antalet besökare till korkort.nu

Efter en gedigen sökordsanalys och strategisk innehållsöversyn rankas i dag korkort.nu etta på 46 unika sökord på Google.

Varför jobba med Identitet?

Hos Identitet i Malmö får du en personlig kommunikationsbyrå som förstår hela din affär, inte bara de isolerade delarna. Det är helt avgörande för att du ska lyckas med din sökmotoroptimering.

Se hur vi jobbar med sökmotor­optimering

SEO ger bäst resultat när vi jobbar nära dig och utifrån dina mål och behov.