Din SEO-process med oss

identitet_icon_white_conversation2

Vi tar fram en skräddarsydd SEO-lösning

Du som kund är unik för oss, och vi tar alltid fram en lösning som är anpassad efter dina behov och mål. För att lära känna dig ställer vi oss följande frågor:

  • Vad särskiljer dig från dina konkurrenter?
  • Vad får hjärtat att slå snabbare hos just din målgrupp?
  • Varför väljer dina kunder dig i dag?
  • Kommer de fortsätta på samma sätt?
  • Hur kan du jobba smartare utifrån dina förutsättningar?
identitet_icon_white_pen
identitet_icon_white_launch

Vi börjar jobba med sökmotoroptimeringen

För att du ska ha ett litet hum om hur vi oftast jobbar kan de stora dragen i vår SEO-process sammanfattas så här:

  1. Vi skapar oss en bild av nuläget genom att ringa in ditt budskap och definiera dina målgrupper.

  2. Vi gör en sökordsanalys baserat på data om branschen och dina konkurrenter. Med hjälp av våra verktyg och mätmetoder identifierar vi sökord som är mest relevanta för att du ska träffa rätt med din sökmotoroptimering.

  3. Vi optimerar ditt innehåll, antingen genom att ta fram helt nytt innehåll från grunden eller bearbeta det som redan finns. Vi täcker in alla de faktorer som påverkar webbplatsens synlighet: text, grafik, video, länkning, mobilanpassning och prestanda.

  4. Vi mäter och utvärderar effekterna av våra SEO-insatser, bland annat genom att göra noggranna A/B-tester: Vad funkar och vad funkar inte?

  5. Vi rapporterar resultaten till dig och pratar igenom hur vi kan gå vidare tillsammans. SEO ger bäst effekt när vi jobbar långsiktigt tillsammans med dig och utifrån dina mål.

Läs mer om sökmotor­optimering

Det här är sökmotor­optimering

Har du en bra produkt, tjänst eller ett budskap som du vill nå ut med till en bredare publik? Då kan sökmotoroptimering vara ett bra sätt att synas bättre på webben och attrahera nya kunder.

På sex månader dubblerade vi antalet besökare till korkort.nu

Efter en gedigen sökordsanalys och strategisk innehållsöversyn rankas i dag korkort.nu etta på 46 unika sökord på Google.

Varför jobba med Identitet?

Hos Identitet i Malmö får du en personlig kommunikationsbyrå som förstår hela din affär, inte bara de isolerade delarna. Det är helt avgörande för att du ska lyckas med din sökmotoroptimering.

Då ska du välja SEO - 5 scenarier

Hur vet du att sökmotoroptimering är rätt för dig? Vi har samlat de bästa anledningarna.