Sökmotorannonsering

Nå dina kunder snabbt och effektivt

Jobbar du i en bransch där det är många som konkurrerar om att synas på Googles startsida? Har du ett erbjudande du vill synas med högre upp i sökresultatet? Vill du köra en säsongsanpassad kampanj för att testa ett nytt produkterbjudande? Då kan Google Ads vara rätt för ditt företag.

Få 30 minuters genomgång av hur du kan optimera den digitala utväxlingen av din affär.

Konsultationen kostar ingenting, och du har inga förpliktelser mot oss efteråt.

Identitet-doodle

Sökmotorannonsering

Nå dina kunder snabbt och effektivt

Är det många företag som konkurrerar för att synas på Googles startsida i din bransch? Har du ett erbjudande du vill synas med högre upp i sökresultatet? Vill du köra en säsongsanpassat kampanj för att testa ett nytt produkterbjudande? Då kan Google Ads vara rätt för ditt företag.

Få 30 minuters genomgång av hur din affär och erbjudande ser ut och hur vi ser att det ska få optimal utväxling digitalt.

Du har inga förpliktelser mot oss efter genomgången, konsultationen är helt kostnadsfri.

Vad är sökmotorannonsering?

Sökmotorannonsering handlar om att nå dina kunder snabbt och effektivt – precis när dina kunder är som mest intresserade av det du erbjuder.

Google har flera olika annonstyper som täcker in hela köpresan. Men det kan vara svårt att välja rätt väg och sätta upp effektiva kampanjer.

Identitet hjälper företag att synliggöra sina varumärken och produkter, att leda relevanta besökare till landningssidor och att konvertera besökare till köpare. Vi hjälper företag inom utbildning, tillverkning, industri, life sciences, hälsovård, sällanköp, dagligvaror, konst och mode att nå rätt med sin annonsering på Google.

Sökmotorannonsering har flera fördelar:

  • Du får resultat direkt.
  • Du betalar bara för de klick du får.
  • Du kan tydligt överblicka resultaten av dina insatser.

Identitet hjälper dig när du vill synas på Google.

identitet_icon_white_jungle
identitet_icon_white_jungle

Så går det till

  1. Du bokar ett digitalt möte med Magnus. Hur lång tid väljer du själv nedan.
  2. Magnus lyssnar på dig under ett avslappnat samtal.
  3. Därefter ger han dig återkoppling på dina annonseringstankar och ger dig råd och tips om hur du ska tänka. Tipsen är inte nödvändigtvis knutna till våra egna tjänster.
  4. Samtalet avslutas med en kort summering där du får en inblick i hur våra processer ser ut.

Vad du får ut av mötet

1. En ökad förståelse för hur sökmotorannonsering kan ge effekt för din affär.

2. Idéer kring hus du kan lägga upp din sökmotorannonsering, och vilka alternativ du har.

3. En positiv känsla kring ditt företagande och de möjligheter som finns.

Vad Identitet får ut av mötet

1. En möjlighet att kort beskriva vad vi gör och hur vi arbetar.

2. Magnus: ”Inspiration och fördjupad expertis. Det finns inget bättre för mig i min personliga utveckling än att prata om marknadsföring med så många företag som möjligt och samtidigt få bidra till att de kan ta nästa steg i utvecklingen.”

identitet_icon_white_conversation2

Behöver du förbereda dig?

Nej. Magnus har många års erfarenhet och vana vid att briefa företag av alla storlekar. Det gör att du kan känna dig trygg i att ni kommer få ett avslappnat och energigivande samtal.

”Jag har jobbat med både små och stora företags marknadsföring i över 20 år, särskilt inriktat på hur deras marknadsföring ska bli en så effektiv del av företagens affär som möjligt. Du och jag kommer ha ett avslappnat samtal där jag kommer vilja lyssna på dig och dina tankar, så jag kan förstå var ni är i nuläget och hur du ska kunna addera så stort värde som möjligt till din affär framöver. Marknadsföring är en djungel numera, då är det bra att ha en guide med en machete som hugger ner lianer och sly så du ser vad som är rätt väg framåt för dig. Boka in mötet, så vässar jag macheten så länge!”

– Magnus Teander, senior strateg på Identitet

identitet_icon_white_lamp

Om Magnus Teander

Magnus Teander arbetar till vardags med frågor kring marknadsstrategi på Identitet och erbjuder rådgivning och utarbetade marknadsföringsplaner för små till mellanstora företag.

Magnus är lugn, frågvis och brinner för marknadsföringsfrågor, så du kan se fram emot ett trevligt samtal där du får ett bra bollplank kring det som är roligast: ditt företag!