Marknadsföring som gör skillnad

Få kontroll och kreativitet

VI ÄR HÄR FÖR ATT ge dig kontroll och kreativitet i din kommunikation – vi anpassar vår insats efter dina förutsättningar så marknadsföringen gör skillnad.

Identitet_icon_fire

Kreativitet.

Identitet_line4

Strategisk. Taktisk. Konceptuell. Operativ. Kreativiteten behöver genomsyra allt vi gör för ditt företag.

Identitet_icon_money2

Värde.

Identitet_line4

Varje krona räknas. Vi anpassar lösningen efter dina förutsättningar och din budget. Vi räknar på hela affären och presenterar en plan för hur du ska lyckas.

Identitet_icon_gears

Kontroll.

Identitet_line4

Specialanpassade resultatrapporter och personlig kontakt. Du har kontroll.

Identitet_icon_lamp

Anpassning.

Identitet_line4

Vi lyssnar före och utvärderar efter. Man ska vara snäll i affärer.

Identitet_dots_l6
Identitet_12

En enkel och engagerad relation

Identitet Kommunikation arbetar strategiskt, taktiskt och operativt med att utveckla både små och stora företags varumärke, koncept och marknadsföring. Bättre anpassat efter dina behov än andra, med fokus på att förstå och vässa helhet och sammanhang.

Vi på Identitet

identitet_dub_line
Identitet_icon_scales

Daniel Carlsson

Identitet_line4

Specialist digital marknadsföring
Projektledare

Daniel är experten som inte bara grottar ner sig i data utan ser till att varje klick blir konvertering. Tekniskt snilleri i kombination med doer.

Identitet_icon_lamp

Karin Denbratt

Identitet_line4

Art Director
Illustratör

Karin gör idéer levande med en känslighet för detaljer som får mikroskopet att kännas överflödigt. Varje streck och nyans får betydelse och en professionell känsla.

Identitet_icon_hearts

Jenny Magnusson

Identitet_line4

Produktionsledare
Formgivare

Jenny styr och navigerar varje uppdrag med en lagom dos kreativitet, en stor skvätt flexibilitet och en rejäl näve noggrannhet -  allt med ett skarpt öga på resultatet och satta mål.

Diamant@2x

Magnus Teander

Identitet_line4

Kreativ strateg
Copywriter

Kreativ strateg och copywriter uppväxt bland plogfårorna på Österlen. Med ambitionen att leda varje insats från sådd till skörd tar Magnus ut riktningen och siktar på att ge din marknadsföring resultat.

Penna_1@2x

Anders Löfgren

Identitet_line4

Redaktör
Skribent

Mångfacetterad ordkonstnär! Anders bakgrund i förlagsvärlden har gett honom en stark förmåga att förmedla budskap som håller en tydligt röd tråd.

Identitet_icon_stars

Björn Bindel

Identitet_line4

Mediaproducent
Illustratör

Starka visuella lösningar är musikern Björns melodi. Från bas i LMS till alt i färgnyanser hittar du hos honom en stor bredd av kunskaper inom medieproduktion.

Identitet_dots_l6

Ge oss dina utmaningar

identitet_dub_line

VI ÄLSKAR DINA UTMANINGAR. Små. Stora. Oformliga, kubformade, satta och avlånga. Räliga, roliga, filuriga, strama, vilda, tama. Kanske digitala eller superanaloga. I css-kod, med ett enkelt råd, eller som en fnurra på en röd tråd.
Vi vill att utmaningen ska kunna lösas med marknadsföring, och vi vill kunna visa dig hur den hänger ihop med de andra stegen i din köpprocess.

Men sen, sen finns det inga gränser.

Den kan vara en exponeringsökning på 25 procent eller vara knutet till bandet Kent. B2B, B2C, Rest API, CRM, IRC, ROI, VVS eller WTF. Vara kreativ, eller kunna dansa som en apa på ett positiv. Vara en animerad sekvens eller vara helt beroende av ett självsmörjande lagers fläns.

OAVSETT HUR DIN UTMANING SER UT: Är du här vill vi vässa din affär. Vi har 25 år i branschen och 3000 uppdrag under bältet. Varmt, varmt välkommen till Identitet, utmana oss!

Identitet_3
Arbetsprocess

Så arbetar vi ihop

1. Vi går igenom din affär, dess bästa potential och utmaningarna för att nå dit

2. Vi hittar rätt lösning och sätter mål kring den

3. Vi skapar en budget som fördelar arbetet mellan dig och oss 0-100%

4. Resultaten analyseras och stäms av med dig.